У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Stalkanat Art Cluster

вул. Водопровідна, 16
Арт-простір "Стальканат Арт"
5 січня 2017 го року в місті Одеса офіційно відбулося відкриття нового арт-простору «Стальканат Арт», афіші на події в якому розміщені по всьому місту. Формат Арт Центру Стальканат- установи, можна порівняти з виразом «вечірка тільки для друзів». Це сучасний арт-простір, на території якого проводяться різні культурні заходи. Майданчик виконаний в інноваційному стилі Лофт. Незважаючи на те, що установу побудували буквально недавно, вона вже встигла стати популярною. Сюди приходить величезна кількість людей різних вікових категорій з метою відвідування актуальних кінопоказів, експозицій, виставок, вечірок, концертів. Тут навіть проводяться презентації та бізнес-конференції. При створенні арт-простору «Стальканат-Арта», розробники робили ставку на те, що це місце однозначно стане творчою колаборацією. Що люди будуть приходити туди і розвиватися, як інтелектуально, так і творчо. Цей новоспечений майданчик розташувалася в спорудженні всім відомого заводу «Стальканат-Силур». Ніяких аналогів приміщенню в Одесі немає.
 
Площа приміщення становить близько 532 квадратних метрів. Це величний хардкорний лофт, який оформляють залежно від майбутньї святкової події, інтер'єрне дизайнерське оформлення виконано в ексклюзивному стилі. Тут завжди всім хочеться відпочити в колі близьких товаришів.
 
Вечірки тут проводяться в закритому форматі, так що у вас є всі шанси прийти і послухати улюблену групу або насолодитися приватним фешн-показом.

Минулі події