У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. ВІЛЬНІ ЛЮДИ

27 липня 2024, 19:00, субота
У продажу залишилось 1647 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 299 грн
Інші дати
Бронь
2
години
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

 
 
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ з новим альбомом в Одесі! Грандіозний концерт відбудеться на стадіоні «Спартак».!
 
30 липня гурт виступить в Одесі у рамках великого туру на підтримку нового альбому “Вільні люди”, який презентують вже в листопаді цього року.
 
Тур охопить сто міст та містечок, від Заходу до Сходу, з фінальним концертом на НСК Олімпійський, який відбудеться 24 серпня 2022 року - у День Незалежності України.
 
На створення платівки «Вільні люди» гурт надихнули українці. Під час концертів музикантам пощастило зустрітись з різними людьми та дізнатись про їх унікальні історії. У цих людей, незважаючи на розмаїття, виявилось багато спільного - українського, душевного, волелюбного. Гурту знадобився цілий рік, аби почуте й пережите стало лірикою і музикою. Альбом «Вільні люди» - це пісні з Україною в серці, в яких кожен впізнає себе. Ця музика про нас, таких різних, але єдиних, про наші вчинки, життєві події та почуття, про нашу незламність і незалежність.
 
Познайомтесь з новим етапом творчості гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Приходьте на концерт, щоб дати волю почуттям!
 
Концерт відбудеться на 30 липня на стадіоні «Спартак».
 
Початок о 20:00.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. ВІЛЬНІ ЛЮДИ відбудеться 27 липня 2024, 19:00, субота в Стадіон "Спартак". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

23 квітня, 19:00
Одеса Одеський національний академічний театр опери та балету ціна: від 700 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 282
24 серпня, 20:00
Київ НСК "Олімпійський" ціна: від 500 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 12466

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"