У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ALINA PASH

22 січня 2022, 23:00, субота
Продаж припинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

 
 
Alina Pash – українська виконавиця, міксує r’n’b, hip-hop і закарпатську етніку. Здобула популярність після виходу синглу «Bitanga» у 2018 році. В своїй творчій діяльності використовує широку жанрову палітру, розкриваючи свій погляд на музику як в баладах, так і в хіп-хопі, r’n’b, поп, фольклор. Тісно співпрацює з різними музичними продюсерами, художниками та артистами як в своїй країні так і поза її межами. Має 1 повноформатний альбом, 1 дабл альбом, 2 ЕР, чимало синглів, сольних та спільних робіт. Колаборації: dOP, Apashe, Krechet, Pianoбой, alyona alyona, Pahatam.
 
Сольні виступи: Німеччина, Італія, Ізраїль, Канада, Швейцарія, Польща, Румунія, Перу. Фестивалі: Atlas Weekend, Brave! Factory, Sonar, Calvi on the Rocks, ESNS, Electric Castle, etc. Ролі у фільмах: «Бурштинові копи», «Свято Хризантем». Переможиця премій: Yuna, Jager music awards, rap.ua, Aprize, Elle style awards (номінації Артист року, Прорив року, Відео року). Тісно співпрацює з екологічними та благодійними проектами, спрямовуючи свою діяльність на збереження культурних та природних цінностей Карпатського краю.
 
У 2019 році стала співзасновницею музичного лейблу Bitanga Blood. Підписанти лейблу - оригінальні та нетипові представники української сцени. Серед них львівський продюсер Zbaraski та француз супер-герой Tatko Lynx, що співає українською. 

Придбати квиток на ALINA PASH можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

ALINA PASH відбудеться 22 січня 2022, 23:00, субота в Клуб Cahoots. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.