У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк на воді Waterland. Таємниці Атлантиди

12 грудня 2021, 16:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

У 120-ти тоннах води, в обрамленні світло-музичних фонтанів, найбільший з яких досягає 24-х метрів у висоту, і лазерного шоу, ви можете побачити феєричне дійство з виступом кращих циркових артистів міжнародного класу!
 
Атлантида - міфічний острів-Держава. Жителі Атлантиди розлютили Древніх Богів своєю зверхністю і острів пішов під воду разом з усіма істотами, що населяли його.
З давніх часів ходили легенди про багатства і неймовірні знання, що зберігаються на дні Океану. Багато мандрівники намагалися добути їх, але відшукати місце проживання атлантів не так вже й просто. Вхід в чарівне місто охороняють стародавні і могутні чудовиська. Хоробрі клоуни вирішили випробувати долю і вирушили на пошуки Атлантиди. Що ж чекає їх в підводному місті? Чудеса? Сирени? Міфічні істоти? Чи зможуть клоуни знайти втрачене місто?

Все це ви дізнаєтеся в нашій програмі «Таємниці Атлантиди».
 
Тут вас зустрінуть чарівні русалки і підкорять ваше серце своїм незабутнім польотом під купол арени. Ви станете свідком народження дива в ілюзіон-атракціоні з трюками кращих ілюзіоністів світу!
 
Чудовий настрій і неймовірні емоції Вам подарують артисти «Цирку на воді».
 
Згідно з Постановою КМУ від 09.12.2020 року №1236 « Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID–19, спричиненої коронавірусом SARS–CoV-2». На підставі діючого законодавства, зокрема Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID–19, спричиненої коронавірусом SARS–CoV-2», відвідування вистави особам, які досягли 18-ти років дозволено за наявності: негативного результату тесту на COVID–19 (методом ПЛР, або експрес тесту), яке проведено не більше, як за 72 години до початку вистави, або документу, що підтверджує повний курс вакцинації, або одужання. Дітям до 18 років, мати документ про підтвердження віку.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Цирк на воді Waterland. Таємниці Атлантиди відбудеться 12 грудня 2021, 16:00, неділя в Одеський Державний Цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.