У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ВІА "Синя птиця"

23 квітня 2024, 19:00, вівторок
Перейти до вибору квитків

Про подію

Гала концерт кращих пісень легендарний ВІА "Синя птиця" під керівництвом Володимира Блюм-Преображенського!

З вокально-інструментальним ансамблем "Синя Птиця" в житті покоління, що виросло в 70-80-х, пов'язано багато теплих спогадів. Саме тоді, в ті роки, музикантами популярного колективу були виконані найулюбленіші пісні. Назва ВІА "Синяя Птица" як символ добра, любові і вірності взялося від відомої п'єси бельгійського письменника Моріса Метерлінка і з тих пір колективу супроводжувала удача.

У 1974 році брати Роберт і Михайло Болотні зібрали в м. Куйбишеві ВІА і назвали Синя птиця, в ансамблі з лютого 1975 гола почали працювати, Володимир Блюм, наш земляк один з учасників і творців ВІА "Синяя птица" з Сергієм Дроздовим і пропрацювали в місці багато років. В колективі змінив вітчизняну музичну культуру який назвали ВІА "Синяя Птица".
 
І ось тепер у Вашому місті колектив виконає всенародно улюблені пісні, в концертній програмі пам'яті пам'яті Сергія Дроздова у складі ансамблю віртуозних музикантів : Володимир Блюм-Преображенський рояль, вокал, соліст. Василь Єгоров - соліст.
 
З вокально-інструментальним ансамблем "Синя птиця" в житті покоління, що виросло в 70-80-х, пов'язано багато теплих спогадів. Назва ВІА "Синя Птиця" як символ добра, любові і вірності взялося від відомої п'єси бельгійського письменника Моріса Метерлінка і відтоді колективу супроводила удача.
 
Пісні знаменитого вокально-инструментального ансамблю ВІА "Синя Птиця" - справжні народні шлягери, які запали в душу не одному поколінню слухачів. Напевно усі пам'ятають такі хіти минулих років, як "Ти мені не снишся", "Клен", "Мамина пластинка", "Гірко", "Слова", "Так от яка ти", "В морі ходять пароплави", "Я йду тобі назустріч", "Білий теплохід", " Восьме чудо світу " і багато інших. Пісні для "Синя Птиця" писали молоді в ту пору композитори і поети, що створили репертуар "Синій птах": Юрій Атонов, В'ячеслав Добринін, Сергій Дьячков, Теодор Єфімов, Юрій Акулов, Роберт Рождественський, Леонід Дербенев і інші.
 
Концертна програма на крилах Синього Птаха перенесе тебе дорогий слухач, в історичну подорож, любові, драйву і романтики! Увесь репертуар групи виконується українською мовою.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

ВІА "Синя птиця" відбудеться 23 квітня 2024, 19:00, вівторок в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"