У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Балет "Лебедине озеро"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Балет "Лебедине озеро". Петро Ілліч Чайковський. Пролог. Закляття чарівника Ротбарта перетворює прекрасну Одетту і її подруг на лебедів, і тільки вночі вони приймають людську подобу. Лише безмежне і щире кохання зможе зняти це закляття.

Дiя перша
 
В саду перед замком принц Зігфрід святкує своє повноліття. Гості, чарівні фрейліни, кращий друг принца Бенно веселяться. Кумедний Шут розважає всіх танцями.Високовладна принцеса, мати принца, повідомляє присутнім, що на завтрашньому балу Зігфрід має обрати собі наречену. Але принц ще не зустрів ту дівчину, в яку міг би закохатися.Гості покидають сад. Зігфрід бачить в небі зграю білих лебедів, бере арбалет, і біжить за ними в ліс.Берег озера. Ще мить, і стріла принца пронзить прекрасного птаха. Але, раптово, лебідь перетворюється на дівчину, і її краса зачаровує Зігфріда.
 
Дізнавшись від Одетти про таємницю, Зігфрід клянеться їй у вічному кохані і вірності. Ротбарт спостерігає за Одеттою і Зигфрідом. Він вирішує змусити принца порушити клятву, щоб Одетта навіки залишилася у його владі.
 
Дiя друга
Бал у замку Високовладної принцеси. Зігфріду необхідно вибрати собі наречену серед знатних дівчат, але жодна не приваблює принца: всі його думки тільки про Одетту.Несподівано з’являються Ротбарт і Оділлія, надзвичайно схожа на Одетту. Зачарований злим генієм, принц сприймає Оділлію за Одетту. Він захоплений її звабливими чарами і повторює клятву, дану Одетті. Ротбарт радіє перемозі: тепер Одетта і її подруги назавжди залишаться лебедями. Чаклун зникає разом з Оділлією, а принц у розпачі поспішає до лебединого озера. Берег озера. Злий геній тріумфує.
 
Принц шукає Одетту, щоб вимолити у неї прощення: адже на балу йому здавалося, що він бачив саме її, і до неї були звернені його слова кохання.Починається буря, яку викликав Ротбарт, аби стати на шляху у Зігфріда. Принц розпочинає поєдинок з чаклуном, і тим самим доказує своє кохання до Одетти. У вирішальний момент поєдинку Одетта рятує коханого від смертельного удару. Сила кохання Одетти і Зігфріда руйнує чари злого чаклуна.
 
       

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Балет "Лебедине озеро" відбудеться 3 березня 2022, 18:30, четвер в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.