У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Рецепт любові"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

АНТОН ПАВЛОВИЧ ЧЕХОВ (інсценування Олександра Бірштейна). Лірична комедія на 2 дії за оповіданнями «Живий товар», «Який із трьох?», «Пропаща справа», «Тіна», «Розповідь пані N». П'ять цікавих історій про радощі та прикрощі любові від визнаного діагносту людських почуттів, доктора Чехова – для Вас – у нашій виставі. Романтична комедія про кохання чоловіків та жінок у всіх його проявах! Найзворушливіші та найкумедніші сюжети великого класика! Адже в коханні від серйозного до курйозу — один крок! Кохання – це хвороба?

Чи, навпаки, кохання – це чудодійні ліки, що лікують від таких страшних хвороб, як самотність, невпорядкованість, рутина, розчарування, туга? Але як важко розрахувати точне дозування цих ліків! Та й від «побічних ефектів» ніхто з нас, смертних, на жаль, не застрахований… І тому у коханні від серйозного до курйозу – один крок.

       

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Рецепт любові" відбудеться 2 березня 2022, 19:00, середа в Одеський обласний академічний драматичний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.