У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Наполеон та Жозефіна ІІ"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Всі знають, що великий французький імператор Наполеон мав велике кохання на ім'я Жозефіна де Богарне. Але, виявляється, у його житті була ще одна Жозефіна! Щоправда, історики старанно замовчують цей факт. Але театр мовчати про це не збирається! Ми розповімо Вам всі веселі та пікантні подробиці про непрості стосунки Наполеона Бонапарта з чарівною корсиканкою Жозефіною Понтіу, яка раптово з'явилася на острові Святої Єлени – останньому притулку поваленого імператора.

Ви переконаєтесь особисто, що справжня корсиканка – це практично одеситка! Бо тільки одеситки та корсиканки здатні так поставити на вуха все навколо себе: привчити французьких генералів ловити мишей, доїти кіз та охороняти морквяні грядки, збити пиху з англійського губернатора і навчити самого Наполеона співати, танцювати та корчити пики! А ще ви дізнаєтесь про таємницю появи одного з найзнаменитіших коньячних брендів! Ну і звичайно, ви знову переконаєтеся, що справжнє кохання перемагає все і завойовує світ куди краще за наполеонівські армії!
 
        

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Наполеон та Жозефіна ІІ" відбудеться 23 березня 2024, 18:00, субота в Одеський обласний академічний драматичний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.