У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл "Таємниця Макропулоса"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Формула безсмертя в 2 діях за п'єсою К. Чапека
Лібрето-К. Рубінський 
 
Формула безсмертя ... яка вона? Відкрити її люди мріяли споконвіку. І не потрібно думати, що зовсім вже марно... Людство все-таки досягло успіху в цьому і десь навіть зуміло обдурити час! Сьогодні модно бути молодим, підтягнутим, і в цій гонці за «молодістю» ми іноді втрачаємо або пропускаємо найголовніше — саме життя з усіма її відтінками, емоціями, смаками, запахами і почуттями…
 
В основу мюзиклу покладена п'єса Карела Чапека, написана в дусі готичного роману. Вистава може зрівнятися з захоплюючим містичним детективом, в якому поступово, крок за кроком, розкривається дивовижна таємниця еліксиру вічної молодості, який продовжив життя Еліни Макропулос.
 
А хотіли б ви жити 300 років? Давайте зупинимося і разом спробуємо розібратися в тому, що робить нас щасливими? Чим наповнений кожна мить нашого життя? Що змушує вирувати кров і стукати серце? І хтозна, може бути, нам відкриється формула безсмертя?!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Мюзикл "Таємниця Макропулоса" відбудеться 25 вересня 2021, 18:30, субота в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.