У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Догори ногами"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Це мудра добра казка про те, як діти, які бажають до всього докопатися самостійно, роблять-таки правильні висновки і роблять правильні вчинки.
 
Головна героїня казки-юна леді на ім'я Єлизавета збунтувалася проти власної бабусі. Що з цього вийшло?..
 
Бабуся, осідлавши старенький пилосос і прихопивши з собою своїх таких же хуліганистих подружок, які теж втекли від шкідливих і неслухняних онуків, відлітає пустувати…
 
Ця напівдетективна історія наповнена блискучим гумором, безліччю загадок і несподіванок. Вона дозволяє дітям поглянути з боку на себе, свої вчинки і прокази.
 
У виставі багато ігор, музики, танців, розіграшів і всяких несподіваних сюжетних поворотів. До того ж глядачі самі беруть участь в постановці і допомагають Лізі розставити все на свої місця і зробити правильні висновки.
 
А ще в нашій казці ви зустрінетеся з чудовим Деревом, розбійником і красунею, які разом з Лізою і її бабусею спробували перевернути навколишній світ "догори дригом"!!!

Придбати квиток на Вистава "Догори ногами" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Догори ногами" відбудеться 13 червня 2021, 12:00, неділя в Одеський театр юного глядача ім. Юрія Олеші. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.