У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

IAMX

9 травня 2021, 19:00, неділя
Відміна заходу

З 1 квітня - повернення по місцю придбання. можна зберегти квиток, тур, імовірно, переноситься на другу половину 2022 року

Ознайомитися з умовами повернення

минула подія

Про подію

IAMX ЇДУТЬ В УКРАЇНУ З АКУСТИЧНИМ ТУРОМ
 
Писати пісні, щоб сподобатися і критикам, і слухачам водночас - завдання не з легких. Важко складати кожен раз ноти в унікальній послідовності, віддавати всього себе на сцені. Але ще складніше робити акустичну музику.
 
Створити альбом у такому форматі - значить кинути виклик собі та вийти із зони комфорту. Так безліч разів робив ідеолог проекту IAMX Кріс Корнер. Його новий акустичний альбом Echo Echo, який вийде в березні - чергова можливість довести, що він здатний на більше.
 
На підтримку альбому гурт приїде в Україну до своїх відданих фанатів не тільки в Київ, а ще і в Харків, Одесу та Львів.
 
Echo Echo буде складатися з 11 відомих всім пісень IAMX на кшталт Spit It Out і I Come With Knives, перероблених для акустичного виконання. Ідея зробити такий альбом зріла у Корнера давно. Допоміг у реалізації ідеї Девід Боттрілл, триразовий лауреат Grammy, який працював з Tool, екс-учасником Genesis Пітером Гебріелом і Muse.
Спочатку Корнер хотів зробити міні-альбом з кількома піснями, але пізніше стало очевидно, що ідея вартує набагато більше. І якщо ви думали, що IAMX в звичному форматі - справжнісінький катарсис, то готуйтеся почути ті самі емоції, які приховані за барабанами, синтезаторами та електричними гітарами. Почути матерію тонку і чуттєву.

Придбати квиток на IAMX можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

IAMX відбудеться 9 травня 2021, 19:00, неділя в Зелений театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.