У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Вечеря в Санлісі"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Головний герой – Жорж – єдиний син у сім’ї, але з батьками нема порозуміння і близькості. Вони сибарити, розпещені розкішшю, на яку ніколи не вміли заробити, легковажні марнотрати, які ніколи не жили винятково на власні кошти. Кожен пильнує свої власні інтереси й проживає своє життя. Батько – франт і пустомеля, мати – екстравагантна модниця, зусилля якої направленні перш за все на збереження молодості й «тримання планки» перед подругами. Є у Жоржа і друг Робер, який разом зі своєю дружиною живе в його ж домі, і теж вважає себе частиною родини.
 
Робер – дармоїд і нахаба, цинік, який знає про інтимні стосунки між його дружиною і Жоржем, але продовжує вдавати сліпого, виправдовуючи своє існування життєвими обставинами. «Сім’я» переконала Жоржа одружитися з жінкою, яку він не кохав, і змушує Жоржа залишатися в ненависному шлюбі, оскільки саме його дружина Анрієтта і утримує в розкоші всю цю ораву. Чи вистачить рішучості Жоржу хоч щось змінити у своєму житті?
 
Режисерка Ірина Зільберман: «Для мене ця п’єса перш за все про вибір. І про те, як важко цей вибір зробити. Вибір між лицемірним розкішним життям у Парижі, і щирим повсякденням у провінції. Про вибір між поганим, але таким знайомим і звичним, і можливо набагато кращим, але невідомим й імовірним".
 
Донька автора Коломб Ануй засмучена, що в рідній Франції вистави батька можна побачити в репертуарі театрів усе рідше, тому щиро радіє кожній новій постановці й намагається популяризувати творчість батька: «Таку виставу, де задіяно багато акторів, сьогодні далеко не кожен театр собі може дозволити. Та й сама епоха таких театрів в нашій країні закінчилася. Зараз у Франції ставлять багато психологічних, соціальних драм. Це непогано, але скоріше данина моді. Тому знайомі часто запитують: а де власне театр? Ми заплатили за свої місця і бачимо ті ж проблеми, що і вдома. Навіщо ж нам туди ходити?».
 
У виставі лунає жива музика у виконанні тріо (кларнет, акордеон і скрипка), яка допомагає зануритися в атмосферу Франції 30-их рр. ХХ століття. Вистава естетична: красиві актори, вишукані костюми, атмосферна музика… «Вечеря в Санлісі» належить до «рожевих п’єс», автор визначає її як «лірико-іронічна комедія з неправдоподібно щасливим кінцем». Чи такою ж щасливою буде кінцівка і в прочитанні нашої режисерки – киянки – Ірини Зільберман, дізнаєтеся лише на виставі! Привідкриємо завісу тільки вам, режисерка інакше розтавила акценти й внесла корективи у фінал п’єси.
 
Лірико-іронічна комедія «Вечеря в Санлісі» була написана ще в 1936 році, але досі актуальна. І не втрачатиме актуальності доти, доки людство продовжуватиме мріяти про одне, а жити інакше, часто нічого не роблячи для того, щоб змінити своє буття і максимально наблизити його до свого ж власного ідеалу. Доки вдатимемо, що зараз пишемо чернетку, а начисто писатимемо колись потім. А чи настане це потім хоч колись?.. Чи вистачить у нас мужності поставити крапку і перегорнути сторінку, яка нас не влаштовує?
 
 
 

Придбати квиток на Вистава "Вечеря в Санлісі" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Вечеря в Санлісі" відбудеться 12 березня 2022, 19:00, субота в Український театр ім. В. Василька. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.