У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Пограбування по-одеськи

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Театр одеського колориту «Наші люди» - театрально-музичний колектив, який розповість і заспіває за Одесу, як ніхто інший.
 
Протягом 5-ти років творчість музикантів радує публіку. Останні 2 роки - артисти ведуть активну концертну і корпоративну діяльність, виконуючи пісні про Одесу і одеситів. Живе інструментальне звучання баяна, барабана скрипки, труби, кларнета (саксофона) труби, тромбона, бас-гітари - надають музиці справжній колорит!
 
Засновник і лідер групи - Ізя Майорчик (вокаліст, провідний, актор театру). Надихнувшись виходом фільму «Одного разу в Одесі», організував банду з однодумців, і за кілька років перетворив це в велику професійну команду.
 
Міні Моня - Вокаліст (він же Мішка Япончик).
Денис Богачев (золотий голос і золота людина), він же Ден Собчак.
І 100 кілограм харизми від нашого Коляна (Попандопло).
 
Ведучи активну творчу діяльність, за кілька років колектив став популярний на святкових заходах і не тільки. День у день їх музика наповнює життя одеситів яскравими фарбами. Щільно гастролюючи по багатьом містам України шоу-програма «Пограбування по-одеськи» стала однією з найвідомішою в сфері івент-індустрії міста.
 
5 січня 2020 року вийшов перший студійний альбом «Одеський сувенір» і кіно-кліп на пісню «Наліт», присвячений пам'яті Мішки Япончика.
 
5 січня 2020 року вийшов перший студійний альбом «Одеський сувенір» і кіно-кліп на пісню «Наліт», присвячений пам'яті Мішки Япончика.
 
24, 25, і 26-го квітня будуть знайомити зі своєю творчістю естонців. 3 концерту У Таліні і Нарви.
 
На початку травня мають бути гастролі з газом і піснями в Німеччині, а так само готують перший великий концертний тур по Україні. А поки що колектив готується грабувати всіх «По-одеські» 4 квітня в Філармонії! Будьте обережні, і вже купуйте квитки!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Пограбування по-одеськи відбудеться 4 квітня 2020, 19:00, субота в Одеська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.