У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вийшов покурити

29 березня 2020, 19:00, неділя
Інформація уточнюється
минула подія

Про подію

29 березня 2020 року в Палаці сучасної культури Port відбудеться концерт молодого реп-виконавця з Одеси вийшов покурити, відомого також як Юра Авангард. Його називають представником абстрактного репу, коли виконавець робить акцент на змісті треку, а не на його звучанні. Так, одного разу спонтанні фрістайли з друзями перетворилися для Юри в усвідомлене бажання займатися музикою і ще в 2015 році світ побачили два перших треки вийшов покурити.
 
Концерт FILM.TOUR
З одноманітною музикою і з досить депресивною читкою. Але поступово музика ускладнювалася, а тематика текстів розширювалася і зовсім скоро паблік співака в соціальних мережах налічував вже 14 тисяч шанувальників. Щорічно Виконавець наполегливо продовжував записувати нові релізи і не опустив руки, навіть коли його аккаунт заблокували, нібито за поширення депресивних настроїв. Але шлях до серця слухачів вже було знайдено.

Придбати квиток на Вийшов покурити можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вийшов покурити відбудеться 29 березня 2020, 19:00, неділя в PORT. Палац сучасної культури. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.