У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Опера "Сільська честь"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Музику П'єтро Масканьї з опери "Сільська честь", навіть не підозрюючи того, знають мільйони людей. Саме її можна почути і в легендарній кінодрамі "Хрещений батько", і в телесеріалах 2000-х років. Удостоєна найвищих музичних нагород, ця музика відразу прославила свого автора і підкорила європейського глядача.

І сьогодні, понад 700 разів на рік, цю виставу можна побачити на світових оперних сценах. Успіх "Сільської честі" не був випадковим. Втомлена насиченістю романтичних опер Італія хотіла побачити в театрі реальне життя; сприйняти  дійсність, яка була б близька і зрозуміла для публіки. Представивши на сцені замість напівбогів і аристократів простих селян, змінивши бутафорські пристрасті глибокими, справжніми людськими почуттями, П'єтро Масканьї таким чином відгукнувся на виклик епохи, що вимагала від митців щирості та правдивості, природності та простоти.

Сильні характери героїв, блискавична зміна подій – від любовної серенади до кривавого поєдинку суперників, експресивні кульмінації та драматична розв'язка – все це зробило оперу улюбленицею для багатьох. Її музика захоплює красою, мелодійним багатством і нотками сицилійського фольклору.

І ось, після перерви, традиційна опера, що започаткувала новий напрямок в оперному мистецтві, – знову повертається на сцену Одеської опери.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Опера "Сільська честь" відбудеться 11 червня 2023, 16:00, неділя в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.