У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

New voice pop choir «Велика різдвяна меса»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Велика різдвяна меса» - новий авторським проектом композитора Мікаеля Кіладзе для естрадного хору NEW VOICE і солістів, у супроводі симфонічного оркестру та органу!
 
Всеукраїнська прем'єравідбудеться у місті Одеса 12 січня 2020 року о 19:00 в Кафедральному соборі Св.Павла Кірха.
 
За короткий термін свого існування колектив уже домігся чималих висот: перше місце на міжнародному телевізійному шоу хорів «Хорошоу» в Мінську, ряд концертів в Одесі і в Кишиніві, які пройшли з аншлагом. За плечима колективу вже проведені такі масштабні проекти як: tribute show «Океан Ельзи», вокально-хореографічне шоу «SACRAMENTUM» на сцені Одеського національного театру опери та балету. Участь в концертах Ніно Катамадзе, Олександра Пономарьова, а також співпраця з Тіною Кароль в рамках проекту «Голос країни». New Voice став першим хором, який виступив в прямому ефірі.
 
«Велика різдвяна меса» являє собою ряд нових різдвяних пісень, написаних на тексти популярних колядок, з авторською музикою керівника хору М. Кіладзе.
 
Даний проект є синтезом традиційної та сучасної української музики. Унікальність проекту полягає в тому, що в ньому зібрані найяскравіші зразки усіма улюблених українських колядок, вперше об'єднаних в цикл музичних творів. Одна з колядок вже записана спільно з Тіною Кароль, прем'єра якої відбудеться в грудні цього року.
 
У Різдвяній музичній програмі глядачі зможуть насолодитися різдвяними мелодіями в самому різному виконанні. Приголомшливі голоси артистів і виступи спеціально запрошених гостей створять незабутню атмосферу Різдвяного Свята.

Придбати квиток на New voice pop choir «Велика різдвяна меса» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

New voice pop choir «Велика різдвяна меса» відбудеться 12 січня 2020, 19:00, неділя в Немецкая Евангелическо-Лютеранская Церковь. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.