У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Королева краси"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Якщо говорити, що хороша драматургія це 50% успіху, тоді творчість Мартіна МакДонаха це 100% потрапляння. Виходець з простої ірландської сім'ї, — сьогодні він відомий штатний драматург Національного Королівського театру, режисер, продюсер, лауреат премії «Оскар». Його геніальність порівнюють з Шекспіром, бо тільки їхні п'єси йшли в Королівському театрі по чотири в репертуарі одночасно.
 
П'єсу «Королева краси з Лінена» назвали «дивом сучасного театру» після того як вперше в 1997 році поставили на Бродвеї. З того часу успіх великого письменника розлетівся по всьому світу.
 
Вистава "Королева краси" Гомельського міського молодіжного театру — дипломант XIV Міжнародного молодіжного театрального форуму "М@RT.контакт-2019" (м. Могильов), дипломант XV Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості імені Марії Заньковецької (м.Ніжин, Україна) - приз за "Кращий жіночий акторський дует" (Валерія Лагуто і Галина Анчишкина).

Вистава про нас, про кожного з нас. Дія відбувається в ірландському селі, в основі сюжету дві рідні душі, кожна з яких хоче простого "свого" людського щастя. Оскільки темперамент в обох героїнь зашкалює, цей поєдинок за щастя виглядає то фарсом, то справжнім "кухонним бойовиком". Приголомшливі, до дрібниць справжні декорації роблять сприйняття того, що відбувається на сцені справжнім живим життям, а акторська гра повністю виправдовує усі крики браво та оплески стоячи у фіналі спектаклю. Хоча комічне і трагічне віртуозно переплетено, але за усім цим проростає глибоко духовна історія, розказана з любов'ю до людей і про любов.
 
Ця постановка подарує Вам багато нових емоцій і не дасть спокою вашим думкам. Вистава не проста…...і цим все сказано!!!!
Акторський склад : Валерія Лагуто, Галина Анчішкіна, Сергій Артеменко, Ярослав Кублицький.



Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Королева краси" відбудеться 24 лютого 2020, 19:00, понеділок в Одеський обласний академічний драматичний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.