У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

7:40 або погуляємо по-одеськи

14 березня 2020, 19:00, субота
Відміна заходу
минула подія

Про подію

7:40 або Погуляем по-Одеськи. Ми вам не тільки розповімо за Одесу, ми вам за неї ще заспіваємо!
 
20 років тому одна одеська сім'я опинилася одночасно по обидва боки океану: мама з молодшим сином поїхала в США, а старший залишився в Одесі. Ні, нічого не подумайте, він не мішігінер - його просто не випустили!
 
І ось, 20 років по тому, майже як у Дюма, все сімейство, уже грунтовно розрослося, знову збирається в Одесі, щоб дати мамі тут спокійно померти. Але все не так просто, і мама виявляється живіший за всіх живих (куди там дідусеві Леніну!). Особливо, коли твоїм здоров'ям всерйоз зайнявся симпатичний «спортсмен, красень і в минулому комсомолець» дідусь Додік, а два онука - одеський і американський - тягають тебе по дискотеках.
 
І, хоча Одеса «вже зовсім не та», тут все ж приємніше ЖИТИ, ніж померти. Режисер: Олена Пушкіна
 
У виставі беруть участь, як визнані зірки, так і молоді артисти одеських театрів: Ірина Токарчук, Яків Гопп, Олександр Самусенко, Наталія Мєшкова, Олена Головіна, Єгор Карельський, Вадим Головков, Максим Козловський, Валентин Сальников.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

7:40 або погуляємо по-одеськи відбудеться 14 березня 2020, 19:00, субота в Єврейський культурний центр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.