У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Особливо Одружений Таксист"

19 листопада 2019, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Автор п'єси: Рей Куні (Англія)
Переклад та редактор: Михайло Мішин (Москва)
Продюсер: Людмила Нечаєва та ігор СНЯТОВСЬКИЙ (Одеса)
Режисер-постановник: Петро Шерешевський (Санкт-Петербург)
Хореограф-постановник: Павло Івлюшкін (Одеса)
Дійові особи:
 
ДЖОН Сміт-Олександр Суворов
Мері Сміт-Юлія Скарга
БАРБАРА Сміт-Олена Колесніченко
Стенлі ПОУНІ-Яків Кучеревський
Інспектор ТРАУТОН-Валерій Швець
Інспектор ПОРТЕРХАУС-Борис Барський
Боббі Франклін-Богдан Паршаков
АГЕНТ 007, він же Міккі, він же кореспондент АГЕНТСТВА новин - Євген Юхновець.
 
Таксист Джон Сміт і є головний герой, авантюрист, пружина і жертва інтриги. Джон Англійський таксист одружений відразу на двох жінках і живе на два будинки. З однієї з дружин, Мері, він зареєстрував шлюб в мерії, з іншого, Барбарою, вінчався в церкві. Дружини, ні про що не підозрюючи живуть в чотирьох хвилин їзди один від одного. Мері Сміт могла б ніколи не дізнатися про Барбарі , як і Барбара, - про Мері, однак удар, який невідома бабуся завдала дамською сумочкою по голові Джону, призводить до госпіталізації на ніч в лікарні і повного краху залізного графіка життя Джона. А втручання поліції і преси до найнеймовірніших, найбільш непередбачуваних наслідків. Загалом, Фігаро тут, Фігаро там, Фігаро бреше, все більше заплутуючись у власній брехні і втягуючи у вир подій все нових і нових героїв.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Особливо Одружений Таксист" відбудеться 19 листопада 2019, 19:00, вівторок в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.