У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр Теней TEULIS — «Твоя тень»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Tеатр тіней Teulis:
 
- Театр - підкоривший і здивувавший багато світових столиць
- Оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.
- Cамий незвичайний і самий затребуваний театр сьогодні.
   
Театр тіней Teulis представить в 2019 році шоу «Твоя тінь»!
 
Щороку для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об'єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу «Твоя тінь». У ньому будуть включені фрагменти з уже відомих шоу «Повелителі тіней» і «Вічна історія», а також номери яких ви раніше не бачили.
 
Однак на цьому сюрпризи не закінчується. Так само вперше Teulis додасть в шоу взаємодію з глядачем, тому тепер будь-яка людина що сидить в залі зможе взяти участь в шоу і вплинути на його розвиток. Використовуючи живі декорації з тіней можна домогтися неповторної але простої історії, щоб зрозуміти її без слів, і, в той же час, настільки захоплюючою, щоб зануриться в її події з головою.
 
Головні герої шоу «Твоя тінь» мріють зняти фільм. Протягом всієї історії вони будуть подорожувати за своїми спогадами, закохуються і сваряться, щоб потім, в кінці кінців, об'єднавшись втілити свою мрію. І, впевнені, після перегляду кожен знайде те, що шукав. Можливо в цей же день, а можливо трохи пізніше, як і герої історії, які заслуговують щасливого фіналу за свою завзятість і сміливість бути собою.
 
Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна перетворити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в зачаровуюче шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце ...
 
За останні 4 роки Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Уривок з шоу / "NY"

Уривок з шоу / "Gatsby"

Уривок / "Співаючий страус"

Уривок з шоу - "Вічна історія"

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Театр Теней TEULIS — «Твоя тень» відбудеться 18 листопада 2019, 19:00, понеділок в Одеський обласний академічний драматичний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.