У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

OSCAR music collection

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Cімфоніческое шоу - «Oscar Music Collection»
16 липня 2018 року в Одеському академічному театрі опери та балету відбудеться грандіозне шоу «Oscar Music Collection» за участю симфонічного оркестру. Проект шоу задуманий авторами проекту «Гра престолів». 100 талановитих музикантів виконають популярні мелодії до відомих, полюбилися глядачам, що заслужили премії в світі кіно, фільмів та серіалів. Прозвучать твори відомих композиторів сучасності: Ніно Рота, Раміна Джаваді, Ханца Циммера, Говарда Шора, а також інших лауреатів престижних премій світу «Греммі», «Оскар», «Золотий глобус».
 
Слухаючи улюблені саундтреки, згадується сюжет фільму і гра акторів і відбувається занурення в його атмосферу. Саме по першим нотам мелодій ми дізнаємося переглянуті фільми. Музика робить кінострічку унікальною, згодом впізнаваною.
 
Диригентський пульт займає популярний харизматичний диригент Андрій Чорний. На рахунку Андрія безліч різних шоу та концертів. Він постійно розвиває свої колективи, вносить нововведення, постійно працює над якістю виконання творів музикантами.
 
Купити квитки на захід можна в касах театру або міста.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

OSCAR music collection відбудеться 16 липня 2018, 20:00, понеділок в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.