У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Божевільний день"

21 березня 2020, 19:00, субота
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Французька класична комедія положень в оригінальному трактуванні драматурга Тамари Каганович стане кращим засобом створити собі відмінний настрій.
Сміливі ідеї постановника вистави Олександра Самусенка (актора і режисера українського музично-драматичного театру ім. Василько, Одеса) втілять в життя зірки одеської сцени.
 
У головній ролі французького Мільйонера з непростою долею виступить актор театру і кіно Олексій Агоп'ян, добре відомий публіці по участі в таких проектах як «Маски –шоу» і «Каламбур». За законами антрепризи його ближньою і далекою ріднею на сцені стануть одеські актриси: Заслужена артистка України Ірина Охотниченко, Олена Головіна, Марія Деменко, Михайло Ігнатов, Аліна Катречко і сам режисер - Олександр Самусенко.
 
У такому "квітнику" головному герою п'єси буде непросто зберегти спокій і тверезість думок. 
 
Сюжет п'єси хвацько закручується з першої сцени. Будинок мільйонера, медіа-магната Барньє раз у раз стрясають бурі емоцій, накривають цунамі почуттів, і в цьому вирі дуже непросто втриматися в рамках пристойності. Особливо, якщо в твоїх шафах повно «скелетів» у вигляді помилок минулого і вони раз у раз намагаються вибратися на світ божий. Герой вже сам починає плутатися в тому, скільки ж у нього грошей, дітей і саквояжів.
 
При чому тут саквояж? О! У цього аксесуара в п'єсі своя-мабуть, найголовніша, - роль. Адже всі ми самі схожі на саквояжі, які цікаві і цінні тільки тим, що у нас всередині.
 
Легка і дуже смішна комедія» Божевільний день " перетворить цю весну на справжнє свято гумору.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Вистава "Божевільний день" відбудеться 21 березня 2020, 19:00, субота в Єврейський культурний центр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.