У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Afrojack

3 серпня 2018, 23:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

Afrojack знаменитий своїм унікальним, впізнаваним стилем, в якому поєднуються електро-грув і начитка від запрошених вокалістів - від поп до рок та хіп-хоп.

Afrojack ще в 2009-му році, за пару років до всесвітнього успіху Skrillex і моди на розривної дабстеп, передбачив цю моду в своїх ремікси. А про історичну значущість спродюсований їм синглу Major Lazer «Pon de Floor», який семпліровалісь королева поп-музики Бейонсе, повинні писати в підручниках.

Девід Гетта - давній друг і однодумець Afrojack, разом з яким вони записали Hey Mama з Нікі Мінаж, головною «поганою дівчинкою» від поп-музики, і Titanium з тепер уже суперзіркою Sia.

Цей голландський продюсер - регулярний учасник фестивалю Tomorrowland, головного танцювального івенту в світі. У 2017-му році він поставив рекорд фестивалю, примудрившись відіграти на ньому в цілому вісім потужних шоу всього за п'ять днів. Тому в одеському клубі Ibiza 3 серпня Afrojack зробить справжню спеку і змусить ваше тіло фізично відчувати вайб його музики.

Його приїзд в Україну - важливе і рідкісна подія для всіх любителів електронної музики.

Придбати квиток на Afrojack можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Afrojack відбудеться 3 серпня 2018, 23:00, п’ятниця в Клуб "Ibiza". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.