У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Voice of the Sympho Rock

Продаж припинено
минула подія

Про подію

ВИ ГОТОВІ? Одеса, ви готові?
 
Ви готові до найпотужнішого, самому енергійному і самому драйвовому концерту цієї зими? — Х-х! ви впевнені і непохитні у своїх рішеннях, то 27 лютого 2020 на сцені театру Музкомедії — Ви почуєте нову програму!!! від самого харизматичного диригента Андрія Чорного —
 
VOICE OF THE SYMPHO ROCK! (Нова програма!!!)
 
Міць і сила 100 музикантів, хору і виконавців на одній сцені! Metall-хіти усіх часів та народів (Metallica, Queen, Apocalyptica, Evanescence, Scorpions, Imagine Dragons і багато інші хіти) прозвучать в цей день за участю молодих, енергійних і кращих музикантів країни! Кращі Голоси створять неповторну атмосферу повного занурення в справжній Рок! Ми зробимо це разом - ми закачаємо місто разом! Запалюйте Разом!
 
Спеціальний гість проекту — Аніс (екс-вокаліст Скрябін)
 
Тільки 27 лютого 2020 о 19: 00 і тільки в одесі-VOICE OF THE SYMPHO ROCK!
 
"ТИ ГОТОВА ДОБРЕ ПРОВЕСТИ ЧАС?»

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Voice of the Sympho Rock відбудеться 27 лютого 2020, 19:00, четвер в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.