У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Сольне шоу знаменитого на весь світ діджея - David Guetta в Києві!

Сольне шоу знаменитого на весь світ діджея - David Guetta в Києві!

30 листопада 2017

28 січня 2018 годя, в Києві відбудеться перший сольне шоу знаменитого французького діджея і продьюсера David Guetta! Це воістину унікальна подія для Українців тому діджей вперше виступить з сольним концертом для України!

Девід П'єр Гетта є одним з самих впливових і знаменитих діджеєв сучасності, а також популярним музичним продьюсером, він спіапрацюе з такими виконавцями і групами як The Black Eyed Peas, Ріанна, Ліл Уейн, Мадонна, Кід Каді, Pitbull, will.i.am , LMFAO, Flo Rida, Snoop Dogg, Sia, Martin Garrix, Lady Gaga і Нікі Мінаж.

20 жовтня 2011 року за результатами міжнародного рейтингу DJ Mag (DJ Magazine), він став діджеєм номер 1 світу! В його активі 2 нагороди і 9 номінацій на Греммі, перші ряди у чартах, а також багато інших музичних нагород! У 2016 році він став офіційним діджеєм чемпіонату Європи з футболу і виступав на церемонії його відкриття!

Девід Гетта є регулярним хедлайнером на наймасштабніших фестивалях світу - Tomorrowland, Ultra Music Festival і багатьох інших, він збирає повні стадіони по всьому світу!

Україна стане однією з восьми країн Європи, яка прийме у себе шоу Девіда! Саме він 28 січня запалить серця всіх любителів електронної музики, і об'єднає на танцполі більше ніж 10 тисяч осіб!

Пропустити унікальну подію не можливо, як і забути її!