У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ауріка Ротару

4 березня 2020, 19:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Неповторна Ауріка Ротару в Одесі.
 
4 березня в Одеській філармонії пройде яскравий концерт неповторною Ауріки Ротару. Чудова співачка подарує тисячам своїх прихильників приголомшливі моменти. Більш красивого і теплого початку весни ви ще не бачили. Не пропустіть зустріч з дивовижною артисткою!
 
Замовте квитки вже сьогодні, поки є хороший вибір місць в залі.
 
Концерт Ауріки Ротару в Одесі: яскрава програма з кращих пісень.
 
Ауріка Ротару завітає до Одеси в рамках свого концертного туру. Виступ Народної артистки України подарує незабутні враження слухачам, адже співачка приготувала спеціальну програму для цієї зустрічі. Це – «Золоті хіти». Тож готуйтеся разом з неповторною Аурікою заспівати свої улюблені пісні: «Меланколие», «Возьми любовь», «Свободная птица», «Твои глаза», «Якщо любиш», «Письмо», «Я тебе ніколи не знайду».
Ауріка Ротару все життя присвятила музиці. Її голос прикрашав концерти ансамблів «Червоні маки», «Черемош». Артистка неодноразово ставала учасником і лауреатом престижних музичних конкурсів і фестивалів. Успішними були виступи в дуеті з Софією Ротару.
 
Шанувальники популярної музики полюбили Ауріку Ротару за красивий вокал, жіночність і чарівність, якими наповнене творчість співачки. Кожен концерт талановитої артистки - справжнє свято для відданих шанувальників.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Ауріка Ротару відбудеться 4 березня 2020, 19:00, середа в Одеська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.