У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Гаррі Поттер і таємниці Хогвартса

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Мюзикл «Гаррі Поттер і таємниці Хогвартса» - найочікуваніша прем'єра наступаючого року!

Продюсер мюзиклу - Олег Хороший

Сценарій і режисура: Данило Данилюк - виконавець головної ролі в театралізованому цирковому шоу «Дім таємнічіх пригод», режисер-постановник номерів проекту «Х-Фактор» та Юрій Моїсеєнко - режисер, артист театру і естради, режисер-постановник мегаконцерті DZIDZIO «Народження легенди» .

Зустрівшись з улюбленими героями, кожен глядач зможе дати волю емоціям, адже тільки вживу можна зрозуміти, які смішні діалоги і характери персонажів, зокрема, всім відома сімейка Дурслів.

Нестачі в магії, якою сповнені книги і фільми про Поттера, в мюзиклі - немає. Чарівні палички, що стріляють променями, що кружляють в повітрі столи, літаючі мітли і книги, трансформації і зникнення змусять забути про те, що Ви перебуваєте на театральній виставі.

Акторський склад мюзиклу - одна з найсильніших його складових, адже відбір учасників проходив у три тури кастингу.

Яскраву акторську гру доповнять декорації, створені компанією «STARLIGHT SCENERY», за допомогою яких прямо на очах публіки Хогвартс за секунди буде трансформуватися в Заборонене ліс, ігрове поле для квідичу і коридор з привидами!

Оригінальна музика і пісні, спеціально написані композитором Олександром Чорним, створять незвичайну атмосферу казки, в яку повірять як діти, так і дорослі.

Придбати квиток на Гаррі Поттер і таємниці Хогвартса можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Гаррі Поттер і таємниці Хогвартса відбудеться 14 січня 2019, 19:00, понеділок в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.