У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Серенада

12 березня 2019, 19:00, вівторок
Продаж призупинено
минула подія
Тривалість
02:00

Про подію

Після гучної прем'єри в Києві про музичному спектаклі «Серенада сонячної долини» говорили ще довго: ЗМІ писали рецензії, глядачі залишали свої відгуки, а телеканали знімали сюжети. Але ми вважаємо, що краще один раз побачити сам спектакль, ніж тисячу разів читати про нього. Саме тому 18 лютого кращі наші артисти вийдуть на сцену ХНАТОБу, щоб подарувати вам незабутній вечір!
 
Сюжет за мотивами оскароносної голлівудської комедії, музика оркестру Гленна Міллера, найбільш відомі та улюблені актори України, унікальні декорації та костюми нікого не залишать байдужим. Вихор емоцій перенесе вас з сірих буднів у світ гумору, романтики і живої музики.
 
Ви дізнаєтеся про історію талановитого музиканта Теда Скотта, чий оркестр запросили зіграти на знаменитому курорті «Сонячна Долина». Музикант співатиме в дуеті з великою співачкою Вів'єн Доун, яка виявляє до нього особливу увагу. Але в життя Теда також увірветься Карен - біженка з Норвегії, яка закрутить морозним вихором емоцій всіх героїв вистави. Тепер замість репетицій Тед ганяється за Карен по сніжних схилах на лижах. Це - класичний любовний трикутник, який непросто розплутати, але хеппі енд гарантований!
 
На унікальній сцені, створеної спеціально для цієї вистави, буде блищати зоряний склад: Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Мирослава Філіпович, Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Олександр Меламуд, Ксенія Вертинська та інші.
 
Режисер: Семен Горов.
Художник-сценограф: Маша Шубіна.
Художник по костюмах: Любава Сокіл.
Хореограф: Володимир Шпудейко.
Музичний бенд під управлінням Андрія Соловйова.
Продюсер: Олександр Меламуд

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Серенада відбудеться 12 березня 2019, 19:00, вівторок в Одеський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.