У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Група Скрябін з Симфонічним оркестром. Всі хіти за 30 років!

30 липня 2021, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Можливо, треба Було жити, як всі, а я Хотів інакшім буті всегда - так нудно плісті по течії з ними .. »- в цій фразі в одній зі своїх пісень Андрій Кузьменко висловив своє ставлення до життя. Він дійсно був іншим, несхожим ні на кого, ні в музиці, ні в житті. Так склалася доля, що Андрій пішов з життя дуже рано, але його музика і пам'ять про нього залишилися.
 
Привабливий, талановитий, з приголомшливим почуттям гумору, добродушний і шалено працьовитий Кузьма, геть позбавлений зоряної хвороби, трагічно пішов з життя на піку своєї популярності. Здавалося, що все двері, які довгі роки були закриті для нього і його групи, нарешті відкрилися.
 
З великим успіхом пройшов ювілейний тур «Скрябін 25 років», одна за одною виходили нові пісні, що ставали хітами, Кузьма мав стати зоряним тренером першого сезону телепроекту «Ліга Сміху» і стільки ще всього, що чекало цієї неординарної людини і артиста попереду ... Якби не страшна аварія, яка сталася вранці 2 лютого 2015 року. Це був шок, без перебільшення, для всієї країни.
 
Кузьма був одним з небагатьох публічних людей, які давали можливість собі бути чесним, прямим і принциповим. Всі ми пам'ятаємо його жорстку критику влади і в піснях і у відеороликах, які він знімав перебуваючи на гастролях по країні. Все це знаходило і знаходить моментальний відгук в умах всього народу.
 
А ось що знаходить відгук у душах, так це ліричні балади, написані Кузьмою і його групою. «Старі фотографіі», «Мовчати», «Люди як кораблі», «Місця щасливих людей», «Спи собі сама» і багато інші пісні Кузьми увійшли до золотої колекції українського року і стали по-справжньому улюбленими для величезної аудиторії.
 
У цей вечір ви почуєте все улюблені пісні у виконанні гурту «Скрябін» і лідера групи «Юркеш» Юрка Юрченка в супроводі симфонічного оркестру!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Група Скрябін з Симфонічним оркестром. Всі хіти за 30 років! відбудеться 30 липня 2021, 19:00, п’ятниця в Зелений театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.