У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Алессандро Сафіна.30-річний творчий ювілей.

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

30-РІЧНИЙ ТВОРЧИЙ ЮВІЛЕЙ АЛЕССАНДРО САФІНА

Прекрасний подарунок до Жіночого Дня!

Його голос має неповторною красою, і кожен хто хоч раз чув Алессандро, неодмінно стає його шанувальником, тому що таких голосів в сучасному світі не так вже й багато.

Мало хто не чув і не знає його пісню «Luna tu», яка блискавично облетіла весь світ, підкоряючи серця все нових і нових слухачів, і яка також стала саунд-треком до гучного бразильському телесеріалу «Клон», так гармонійно і до місця прикрасила красиву заплутану історію, показану в цій стрічці.

4 березня 2019 Алессандро Сафіна виконає як відомі оперні арії, так і улюблені композиції за 30 років творчості в супроводі симфонічного оркестру!

Крім того, одеситів чекає особливий сюрприз! На сцені, разом з Алессандро і симфонічним оркестром, виступлять полюбилися всім: дитячий хор і ансамбль скрипалів Школи Столярського! Хлопці вже достатньо досвідчені в спільних виступах з великими зірками. Гурт Scorpions навіть пропонувала забрати їх в свій Всесвітній тур, тому що вони зірвали найбільші овації, на концерті в одеському Палаці Спорту!

Квитки на Алессандро Сафіна завжди розходяться за короткі терміни, ще задовго до призначеної дати виступу, тому всі шанувальники артиста знають, що купувати їх потрібно заздалегідь, що і рекомендуємо зробити всім тим, хто неодмінно хоче потрапити на цей незабутній Ювілейний концерт!

Придбати квиток на Алессандро Сафіна.30-річний творчий ювілей. можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

Алессандро Сафіна.30-річний творчий ювілей. відбудеться 4 березня 2019, 19:00, понеділок в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.