У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

VIVALDIANNO. МІСТО ЗЕРКАЛ

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Vivaldianno. місто Дзеркал
 
21 листопада 2018 року в Одеському національному академічному театрі опери та балету пройде грандіозне 3D - шоу Vivaldianno. Місто Дзеркал. Це шоу з величезним успіхом об'їздило всю Європу, де збирало повні захоплені зали для глядачів і, нарешті, приїхало до нас на Україну. Це буде справді чарівне феєричне шоу із застосуванням передових анімаційних та світлових технологій, з унікальними спецефектами, з живими картинами 3D анімації.
 
У сюжетну лінію закладена історія великого музиканта епохи бароко Антоніо Вівальді. Перемоги і розчарування, надії і життєві перепитії, все це втілюється в реальні картини за допомогою 3D анімації, доповнені прекрасно підібраними танцювальними і театральними сценами. І все це під супровід оркестру з участю музикантів, які є зірками класичної музики.
 
На концерті будуть об'єднані кілька жанрів:
 
Класична музика;
Рок музика;
балет;
Бразильські танці;
театр;
Музична візуалізація.
Безсмертні твори Вівальді прозвучать в абсолютно новому виконанні, вони як би відображаються в дзеркалі сучасності.
 
Не пропустіть чарівне подія року!
 
Купуйте квитки в касах театру або міста.

Придбати квиток на VIVALDIANNO. МІСТО ЗЕРКАЛ можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Одеса.

VIVALDIANNO. МІСТО ЗЕРКАЛ відбудеться 21 листопада 2018, 19:00, середа в Одеський національний академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.